fbpx

Ochrana osobních údajů na webu Katalog hubnutí

Jsme rádi, že jste navštívili tyto tyto webové stránky. Bereme ochranu vašich soukromých údajů opravdu vážně a velmi zodpovědně budeme s nimi zacházet, a to v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a též podle Nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

 

Správce

Vaše osobní údaje spravuje firma Microvision s.r.o. se sídlem Na Folimance 2155/15, 12000 Praha 2, IČ: 02001284, spisová značka: C 298402, vedená u Městského soudu v Praze, která provozuje web hubnuti-katalog.cz. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu budou osobní údaje zpracovávány, a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat. 

V průběhu zpracování dat nás můžete kontaktovat telefonicky +420 737303303 nebo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

 

 

Rozsah zpracování osobních údajů a účely

Zpracováváme jen ty osobní údaje, které nám sami dobrovolně a bezplatně svěříte, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

Komunikace prostřednictvím chatu, kontaktních formulářů a emalů:

Zpracováváme vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu

Účelem je možnost Vám odpovědět na Váš email

Právním základem je váš souhlas se zasíláním těchto sdělení

Vaše údaje uchováváme po dobu vašeho souhlasu, maximálně 3 roky

 

Zasílání informací, novinek a upozornění:

Zpracováváme vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu

Právním základem je oprávněný zájem se zasíláním těchto sdělení

Vaše údaje uchováváme po dobu vašeho souhlasu, maximálně 3 roky

 

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 3 let od udělení souhlasu, který lze kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

     

Záznam v katalogu na základě žádosti inzerenta

Záznam na základě žádosti inzerenta - zpracováváme kontaktní údaje o inzerentovi, případně fakturační údaje

Právním základem je dohoda o zveřejnění informací v katalogu, případně zákonné důvody - vedení účetnictví

 

  

Zpracování osobních údajů

Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí a děláme vše pro to, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Všichni spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi.

Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Zpracovatelem poskytnutých údajů v rozsahu, který je závislý na účelu zpracování, jsou:

  • Microvision s.r.o. - provozovatel webu hubnuti-katalog.cz
  • SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372 - provozuje aplikaci SmartEmailing pro rozesílku e-mailů.
  • FAPI Business s.r.o., Kampelíkova 35/20, 602 00 Brno, Česká Republika, DIČ: CZ07671563 - provozuje aplikaci Fapi pro on-line fakturaci.
  • Google Inc.1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA - pro webovou analytiku, PPC reklamy a remarketing
  • Facebook Ireland Ltd.,4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F - pro PPC reklamy a remarketing
  • cz, a.s.,Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Česká republika, DIČ: CZ26168685 - pro PPC reklamy a remarketing

 

Pokud se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování, slibujeme, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

 

 

Soubory cookie

V případě návštěvy našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči je za účelem usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách při opakovaných návštěvách. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči deaktivovat.

 

 

 Vaše práva

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte tato práva:

Právo na přístup, kterým se můžete kdykoliv dotázat a my vám do 30 dní doložíme, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Právo na informace, které jsme splnili touto stránkou se Zásadami zpracování osobních údajů.

Právo na doplnění a změnu osobních údajů, aby vaše osobní údaje byly vždy aktuální, správné a úplné.

Právo na výmaz (být zapomenut) pokud už nechcete, abychom zpracovávali vaše osobní údaje, na vaši žádost smažeme všechny vaše osobní údaje, pokud nejsou vázány jiným zákonem (např. evidence daňových dokladů). Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

Ukončení zasílání informací. Sami se můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli našeho e-mailu.

 

Pokud budete chtít některého z těchto práv využít nebo chcete vznést stížnost, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Budete-li mít podezření, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud přednostně informujete nás, abychom mohli toto pochybení co nejdříve napravit k oboustranné spokojenosti.

Tyto Zásady zpracování osobních údajů jsou platné a účinné od 1.4.2019